tisdag, augusti 23, 2005

Så osmakligt!

Så var jag då tillbaka från semestern i Schweiz och har dessutom hunnit skriva en tenta (sommarkurs i spelteori). Jag ska ägna lite tid de närmaste dagarna åt att läsa om vad som har hänt medan jag var borta - det har ju skrivits en del i utbildningsfrågor i tidningarna om akademisk frihet med mera och mer om det lär komma senare här.

Nu till det som för tillfället gör mig upprörd: Idag fick jag ett osmakligt brev på posten. I ett adresserat (jag har ingen aning om hur de fick tag på min adress...) brev kom en inbjudan till en ny klubb, Se7en, som öppnar i Uppsala i helgen. Det hade väl varit ok om det inte hade varit för utformningen av inbjudan. Inledningstexten lyder:

"Det har äntligen blivit dags att höja ribban på Uppsala och Sveriges nöjesliv. Vi öppnar nu en ny nattklubb för dig över 20 år, som ledsnat på vad nattlivet idag har att ge."

Bredvid texten finns en bild av en snygg, mycket sminkad, smal kvinna med stora bröst i enbart underkläder! Ska det illustrera deras försök att höja ribban på nöjeslivet!? Är lättklädda tjejer det som saknas i nattlivet nu?! Så sorgligt att de gör reklam på det här sättet!! Fy f-n! Jag håller tummarna för att det kommer att gå dåligt för klubben...

5 Comments:

At 08 mars, 2006 19:11, Anonymous Anonym said...

Men orka bry sig....

 
At 08 mars, 2006 19:27, Anonymous Anonym said...

Hoppas du inte börjar få träningsvärk i dom där stackars tummarna

 
At 09 mars, 2006 17:14, Anonymous adde said...

Vad är det att hetsa upp sig över, lite lättklädda flickor är väl inget att gorma om. plus att jag tror du blir ganska så besviken om du ville att det skulle gå åligt för sjuan. Med tanke på allt folk dem drar menar jag.

 
At 09 mars, 2006 22:37, Anonymous Se7en-tina said...

Måste le litet,, Liberal,, eller inte, that´s the question.

 
At 11 mars, 2006 18:56, Anonymous M said...

Tror du bör testa stället innan du klankar ner på det... Faktist...

 

Skicka en kommentar

<< Home